آغاز چهارمین جشنواره غذاهای سنتی ارومیه در پارک جنگلی

چهارمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه در سالن شماره سه نمایشگاههای بینالمللی پارک جنگلی ارومیه شامگاه دوشنبه آغاز بهکار کرد.
به گزار آذربایجان فردا به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی، چهارمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه با حضور آشپزان و هنرمندان آذربایجان غربی آغاز بکار کرد.
سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی و فرماندار ارومیه در آیین گشایش این نمایشگاه گفت: آذربایجان غربی سرزمین رنگها و طعمها بوده که در کنار تاریخ کهن خود یک فرهنگ غنی را در خود جای داده و این غذاها نیز بهعنوان بخشی از تاریخ استان، حاصل تجربه و هنر بانوان این دیار است.
رسول مقابلی اضافه کرد: غذاها در عین حال که یک خوردنی محسوب میشوند بیانگر هویت و تاریخ و سبک زندگی مردمان این دیار نیز هستند و این جشنواره فرصتی برای معرفی ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی بوده که به تقویت فرهنگی اقوام و مردمان شهرهای مختلف استان و نیز رونق اشتغال نیز کمک میکند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی نیز در مراسم افتتاح این جشنواره اظهار کرد: گردشگری یکی از سهلالوصولترین و راحتترین راهها برای توسعه اقتصادی بوده و تحقق آن نیازمند تقویت زیرساختهای گردشگری با جذب سرمایهگذاری داخل و خارجی است.
مرتضی صفری با بیان اینکه در این استان بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی و پنج اثر ثبت جهانی وجود دارد، افزود: اما آنگونه که باید و شاید در شناساندن این ظرفیتها اقدام نشده است و بنابراین با برگزاری انواع جشنوارهها درصدد هستیم این ظرفیتها را به همگان معرفی کنیم.
وی ادامه داد: امسال انواع جشنوارههای مختلف از جمله جشنواره موسیقی و علمی شمس و مولانا و تخم آفتابگردان خوی، جشنواره انگور سیاه میرآباد، انگور سیاه سردشت، جشنواره بادام قوشچی، جشنواره انگور ارومیه در سطح استان برگزار شد.
صفری با بیان اینکه برگزاری این جشنوارهها باعث رونق و توسعه اقتصادی استان میشود، خاطرنشان کرد:یکی از توصیههای استاندار این است که در کنار اجرای پروژههای عمرانی به تامین نشاط اجتماعی نیز توجه شود که برگزاری جشنوارههای مختلف، باعث تحقق این امر میشود.